IniciNoticiesEsportsLa torderenca Marina Serra ha anat convocada amb el primer equip de...

La torderenca Marina Serra ha anat convocada amb el primer equip de l’Uni Girona durant la Copa de la Reina

uni girona marina serra
Marina Serra, la segona començant per l’esquerra

Marina Serra, jugadora torderenca de Copa Catalunya del GEIEG de Girona,  ha pogut gaudir d’una forma especial de la Copa de la Reina de bàsquet celebrada a la capital gironina aquest passat cap de setmana. Ha estat convocada en els dos partits que el primer equip de l’Uni Girona ha disputat, tant a la semifinal, com a la final que, malauradament, les gironines  van acabar perdent contra el Perfumeries Avenida de Salamanca. En declaracions al Show dels Esports la mateixa jugadora ens explica que  actualment  es troba en dinàmica d’entrenaments amb el conjunt professional, i confessa que per a  ella ha estat un regal poder estar amb el grup per disputar la Copa.

Serra copa reina 1

Que el pavelló de Girona-Fontajau fos la seu de la Copa de la Reina per a l’Uni Girona ha estat molt especial i a la vegada també s’ha viscut amb un punt de responsabilitat per les jugadores que defensaven la samarreta vermella.

Serra copa reina 2

Serra també ens explica com ha viscut aquesta experiència a la Copa de la Reina malgrat no disputar-hi de cap minut.

Serra copa reina 3

Des de la temporada passada, la Marina Serra ha participat en diverses convocatòries del primer equip de l’Uni Girona i ha disposat de minuts a lliga femenina i a l’EuroCup.

ÚLTIMES NOTÍCIES