IniciNoticiesEntitatsEl Cercle Català de Negocis explica a Tordera que no s’ha de...

El Cercle Català de Negocis explica a Tordera que no s’ha de tenir por a la independència i que cal mirar cap a Europa

xerrada anc ccnLa sala d’actes de la Biblioteca de Tordera es va omplir d’empresaris, aquest passat divendres, per escoltar els màxims representants del Cercle Català de Negocis (CCN), convidats per la territorial torderenca de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). El seu president, Albert Pont, en declaracions a Ràdio Tordera, assegura que Espanya ha imposat a Catalunya un model econòmic i social que no és el bo.

balanc acte CCN 1

Sobre la notícia que vam conèixer a finals de la setmana passada, que una part de la línia del tren d’Alta Velocitat a Madrid es pagarà amb fons del Corredor Mediterrani, Pont diu que és un exemple més de la manera de fer de l’estat espanyol.

balanc acte CCN 2

El CCN dóna per fet que Catalunya assolirà la independència i que en els propers mesos s’entrarà a un nou escenari. Albert Pont i David Fernández, president i vicepresident del Cercle, respectivament, avisen els empresaris que no han de tenir por que Catalunya s’independitzi i que si volen avançar han de mirar cap a Europa.

balanc acte CCN 3

Catalunya és, a dia d’avui, la quarta regió econòmica més important d’Europa, i seria la tercera si es pogués governar per ella mateixa i establir sinèrgies amb altres pobles i ciutats del continent europeu. Albert Pont explica que actualment estan treballant en l’àmbit internacional, entre altres, amb les Nacions Unides i inversors estrangers.

balanc acte CCN 4

El Cercle Català de Negocis és una entitat independentista, però també independent (no rep cap tipus de subvenció), que té la voluntat de facilitar els intercanvis comercials arreu del territori, establint relacions de proximitat.

Ara està enllestint els últims detalls del llibre que publicarà aquest Sant Jordi, del qual també se’n farà un documental.

ÚLTIMES NOTÍCIES