IniciNoticiesComerçUn miler de persones passen pel mercat d’olis i vins nous que...

Un miler de persones passen pel mercat d’olis i vins nous que va acollir aquest diumenge el mirador de la Plaça de l’Ajuntament de Tordera

fira oli vinsL’àrea de mercats de l’Ajuntament de Tordera estrenava iniciativa aquest diumenge: un mercat d’olis i vins nous, organitzat per l’empresa Eixmedia, amb l’objectiu de donar un valor afegit al mercat dominical. El dia gris que va fer durant tot ahir, però, no va ajudar a que hi hagués una afluència massiva de gent a Tordera. Tot i això, el tècnic de mercats, Àlex López, es mostra content del nombre de persones que es van passejar pel mirador de la Plaça de l’Ajuntament. Diu que van ser al voltant d’un miler.

balanc mercat olis i vins 1

Ahir va ser com una prova pilot, per veure com funcionava la proposta. El responsable de l’empresa Eixmedia, Josep Maria Rieroles, coordinadora d’aquest mercat d’olis i vins nous, es mostra satisfet del resultat, tenint en compte que les expectatives no eren optimistes, amb vistes a la previsió meteorològica.

balanc mercat olis i vins 2

La idea de l’àrea de mercats de l’Ajuntament és anar repetint aquesta activitat de manera puntual, per tal de donar sortida i promoció a l’activitat gastronòmica dels “productes gourmet” i potenciar nous públics al mercat dominical de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES