IniciNoticiesEsportsEl CFTordera és l’únic primer equip que fa els deures

El CFTordera és l’únic primer equip que fa els deures

ceeb femeniLa jornada esportiva torderenca pels primers equips torderencs va començar el dissabte a les 16h amb el partit del CFTordera. Van visitar el camp del Begur i els torderencs segueixen sense veure la derrota. Al minut 16 van encaixar un gol matiner dels locals però que en deu minuts més tard gràcies a l’Albert Fernandez es va tornar a empatar l’enfrontament. A la segona part, en el minut 55 Eric Pacho va fer avançar als grocs i vermells amb el que seria l’1-2 definitiu. El sènior masculí del CEEB Tordera segueix sumant derrotes. En aquesta jornada van rebre al poliesportiu els líders del seu grup de segona catalana, l’Arenys Bàsquet B. Victòria dels visitants per 53-70.

El diumenge pel migdia es van disputar dos partits a la mateixa hora. El Club Patí Tordera encadena dues derrotes consecutives. L’última a domicili contra l’Arenys de Munt per un clar 7-2. Mal partit dels torderencs que no acaben de retrobar-se amb les bones sensacions que havien demostrat fins ara. El sènior femení del CEEB Tordera de Copa Catalunya  van rebre la visita del Camping Bianya Roser al poliesportiu. Les verdes van sumar la seva tretzena derrota en caure per un clar 35-61.