IniciNoticiesEsportsMés de 600 persones omplen les graderies del parroquial per gaudir del...

Més de 600 persones omplen les graderies del parroquial per gaudir del festival de patinatge del PA Tordera

festival pa patinatgeAquest dissabte per la tarda les graderies del parroquial es van omplir per gaudir del festival de patinatge organitzat pel Club Patinatge Artístic Tordera. Finalment nou clubs varen participar amb els seus espectacles i les patinadores torderenques juntament amb la seva modalitat màster van posar en escena la temàtica del mar com a protagonista. El president de l’entitat Juan Carlos Herrero fa una valoració positiva de l’acte i destaca l’esforç de les membres del club local pel fet de no poder entrenar  i preparar el festival durant la setmana passada per qüestions meteorològiques.

Herrero balanc festival 1

Herrero ens explica que la venda de les entrades anticipades i a taquilles va funcionar. Ens recorda també a on va destinat tot el que s’ha pogut recollir amb la venda dels tiquets.

Herrero balanc festival 2

El Club Patinatge Artístic Tordera ja pensa amb el campionat de Catalunya que tindrà lloc aquest proper cap de setmana al pavelló de Girona-Fontajau. L’equip xou juvenil participarà dins la seva categoria amb l’objectiu de poder lluitar per fer-se un lloc al campionat d’Espanya.

ÚLTIMES NOTÍCIES