IniciNoticiesEducacióAlumnes de Batxillerat de l’Institut Lluís companys recullen fons per la campanya...

Alumnes de Batxillerat de l’Institut Lluís companys recullen fons per la campanya “Educació i refugi”, que promou la plataforma “Casa Nostra, Casa Vostra”

institut refugiatsDes de l’Institut Lluís Companys s’han adherit a la campanya “Educació i Refugi”, que promou la plataforma ‘Casa Nostra, Casa Vostra’. Dissabte, el mal temps va obligar a suspendre les activitats que havien preparat un grup d’alumnes de 1r i 2n de Batxillerat, per recaptar fons per ajudar els refugiats. Ahir al matí, però, sí que van poder vendre diversos productes de segona mà en una parada al mercat dominical: roba, llibres, joguines, peluixos, CD’s… Els van recollir al mateix institut i tota la recaptació es destinarà a la plataforma ‘Casa Nostra, Casa Vostra’. El que no han pogut vendre, intentaran fer-ho arribar a les persones refugiades a través d’alguna ONG. La Leire Villalba, alumna de 2n de Batxillerat i voluntària de les activitats, explica d’on sorgeix la iniciativa de col·laborar amb la campanya de suport als refugiats.

institut per refugiats 1

La Leire, la Judith i la Veronica són estudiants de 2n de Batxillerat i comenten, per Ràdio Tordera, què pensen sobre la situació dels refugiats. Estan en total desacord amb les polítiques que estan aplicant els principals països europeus.

institut per refugiats 2

Per dissabte al matí havien preparat la lectura d’un manifest, el mural “posa la mà”, malabars amb la Colla de Diables de Tordera, ball i conta-contes amb la torderenca Sílvia Serra. Ara buscaran una nova data que vagi bé a tothom, per tal de poder realitzar aquestes activitats.

ÚLTIMES NOTÍCIES