IniciNoticiesEsportsEl CVTordera consolida el seus dos equips pel tram final de temporada

El CVTordera consolida el seus dos equips pel tram final de temporada

volei presidentEl Club Voleibol Tordera segueix afrontant la temporada amb dos equips en competició. El cadet femení ha aconseguit consolidar-se amb el seu paper més formatiu i actualment el seu futur és més engrescador que mai. De fet, la seva plantilla és totalment completa i tenen totes les garanties d’afrontar l’inici de la segona volta amb ambició i seguretat. Jordi Martí portaveu i entrenador d’aquest conjunt es mostra content pel que s’ha aconseguit fins ara.

Marti volei 1

Les torderenques competeixen en el consell esportiu del Maresme i estan a punt de començar una segona fase. Tot i que els resultats siguin el de menys, les jugadores segueixen donant una bona resposta i estan implicades en el projecte. Les inscripcions sempre estan obertes tot i que ara mateix amb un sol equip es podrien començar a plantejar de fer convocatòria cada setmana. Escoltem a Jordi Martí.

Marti volei 2

Pel que fa a l’equip sènior està composat per diverses jugadors torderencs que han format part tota la vida del club. També segueix en competició però no ho fa setmanalment, sinó que fa un parell de trobades cada mes per no perdre el ritme de competició.

ÚLTIMES NOTÍCIES