IniciNoticiesSolucionada l’averia a la xarxa de subministrament elèctric que ha deixat diversos...

Solucionada l’averia a la xarxa de subministrament elèctric que ha deixat diversos carrers de Tordera sense llum aquest diumenge al matí

48a2954e-f650-4f4d-9751-4b28a812f0e2

La Policia Local de Tordera ha informat, pels volts de dos quarts de 3 de la tarda, que l’averia que havia deixat sense subministrament elèctric diversos carrers del municipi ja havia quedat solucionada. Una part del Camí Ral (des del nº1 fins al nº50), aproximadament; i els carrers Sant Ramón, Doctor Trueta, Mes, Santiago Rusiñol i Mas Martí no tenien llum des de primera hora del matí. L’afectació, però, ha estat desigual, ja que hi havia habitatges d’aquests carrers que sí que tenien subministrament.

El problema s’ha produït al generador del Camí Ral, a l’alçada del número 50, i els treballs per solucionar-lo s’han allargat més del previst inicialment, a causa de les dolentes condicions meteorològiques. El vent i la pluja ho han dificultat.

Ràdio Tordera ha pogut saber que alguns comerços del centre del poble, afectats per l’averia elèctrica, han tancat abans de l’horari previst.

ÚLTIMES NOTÍCIES