IniciNoticiesComerçL’Info Mercat de Ràdio Tordera parla amb el torderenc Joan Isern, marxant...

L’Info Mercat de Ràdio Tordera parla amb el torderenc Joan Isern, marxant del mercat dels diumenges que té una parada de roba per a home

mercat

L’Info Mercat és l’espai dels Serveis Informatius de Ràdio Tordera amb informació sobre el mercat dominical del nostre municipi. Avui us presentem un altre dels marxants que porta la seva parada a Tordera cada diumenge. És el torderenc Joan Isern, que té una parada de roba d’home de carrer. Tot i que fa tres anys que el Joan s’encarrega del negoci, es tracta d’una parada familiar que els seus pares han portat durant més de quaranta anys. El Joan ens detalla quins productes podem trobar a la seva parada. A més, assegura que tota la roba que ven s’ha fabricat a Espanya.

joan isern 1

El Joan explica que durant l’època hivernal es nota un decreixement de l’activitat al mercat, perquè els temps convida menys a passejar pel municipi i hi ha menys turisme.

joan isern 2

Malgrat això, considera que l’Ajuntament de Tordera està treballant per reactivar les vendes del mercat, amb iniciatives com l’entrega als comerciants de tiquets per aparcar gratuïtament els diumenge a les zones de pagament del municipi.

joan isern 3

Durant aquestes setmanes, el Joan té rebaixes a la seva parada i ofereix interessants descomptes. El podem trobar tots els diumenges a la Plaça de l’Església. També es desplaça als mercats de Santa Coloma de Farners, Lloret de Mar, Poblenou (Pineda de Mar), Pineda de Mar i Arenys de Mar.

ÚLTIMES NOTÍCIES