IniciNoticiesEsportsSalvador Minguella s’aparta momentàniament del càrrec de president del CEEB Tordera perquè...

Salvador Minguella s’aparta momentàniament del càrrec de president del CEEB Tordera perquè el club recuperi l’estabilitat

ceeb escutDe moment sembla que l’any 2017 no comença gaire bé per a l’entitat basquetbolista del CEEB Tordera. Ahir al vespre, en el Show dels Esports, el fins ara president del club, Salvador Minguella, explicava que havia delegat de manera sorprenent i obligada, el càrrec que ocupava fins ara. Ell mateix ens explicava els motius pels quals havia pres aquesta decisió.

Minguella renuncia 1

Tal com ens comenta Minguella, en la reunió del passat dilluns 9 de gener, alguns membres dels equips sèniors de l’entitat li van exigir que havia d’acceptar una de les dues condicions que li plantejaven: la seva dimissió o el trencament i la baixa d’alguns jugadors/es dels primers equips sèniors dels quals també són entrenadors de la majoria dels equips base i la dimissió del coordinador i entrenador dels equips de dalt Marc Alonso.

Minguella renuncia 2

El fins ara vicepresident, Dídac Abellan, juntament amb la resta de l’equip de la junta directiva s’encarreguen de tirar endavant i gestionar el dia a dia de l’entitat amb Salvador Minguella al marge, tot i que aquest últim, està al corrent de tota l’actualitat i rep el suport dels seus companys/es de junta.

Minguella renuncia 3

Salvador Minguella treu importància als últims comentaris que s’han publicat a través de les xarxes socials i assegura que quan la secretaria general de l’esport hagi realitzat els tràmits pertinents posarà de manera oficial el seu càrrec a disposició dels socis perquè siguin ells qui triïn si ha de continuar o no.

ÚLTIMES NOTÍCIES