IniciNoticiesEducacióEs dóna a conèixer la història de Can Melva amb la instal·lació...

Es dóna a conèixer la història de Can Melva amb la instal·lació de sis plafons

plafons melvaL’Ajuntament de Tordera continua treballant en el projecte de recuperació de la memòria històrica local. Ara, amb la voluntat de preservar i recuperar dades sobre la història de l’acadèmia de Can Melva i seguir apostant pel projecte de regeneració i dinamització del centre urbà, s’han instal·lat sis plafons informatius entre la cantonada del Camí Ral i el Carrer Folch i Torres. En aquest espai s’hi poden veure diverses fotografies de la trajectòria que va viure el centre educatiu Can Melva durant els seus anys d’activitat. També hi apareixen algunes generacions d’alumnes i professors que formen part de la història de l’acadèmia. El regidor de Cultura, Josep Llorens, creu que calia fer un esforç per conservar la memòria d’aquest lloc.

llorens academia melva 1

La voluntat és que els plafons es mantinguin al mateix lloc, encara que tard o d’hora es reactivi l’activitat urbanística de la zona.

llorens academia melva 2

Tota la informació que apareix als plafons ha estat extreta del llibre del Cercle d’Història de Tordera “Rafel Martínez, una vida dedicada a l’ensenyament de Tordera”. 

ÚLTIMES NOTÍCIES