IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera masculí serà l’únic equip que jugarà a casa

El CEEB Tordera masculí serà l’únic equip que jugarà a casa

ceebAquest proper cap de setmana tindrem la majoria dels primers equips torderencs repartits en diverses poblacions defensant els seus punts ja que només un conjunt disputarà el seu enfrontament a casa.

El dissabte a les 20:00h el sènior femení de Copa Catalunya del CEEB Tordera visitarà la pista del Basket Almeda de Cornellà del Llobregat. Aquesta cita la podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.

El diumenge a les 12:15h el sènior masculí de la segona catalana del CEEB rebrà al poliesportiu el Sol Gironès Bisbal Bàsquet amb l’objectiu principal de sortir de la part baixa de la lliga. A les 12:30h serà el torn pel Club Patí Tordera a la pista del GEIEG de Girona dins d’aquesta jornada de la primera nacional espanyola. L’enfrontament serà retransmès per l’equip del Som Club Patí Tordera. A la tarda tancarà el cap de setmana el Club Futbol Tordera de la tercera catalana al camp de la penya barcelonista de Lloret a les 17:30h. Un partit que el podreu seguir amb l’equip de les transmissions del futbol. El Futsal Tordera havia de visitar la pista del Clot de Barcelona però han ajornat el seu compromís.

ÚLTIMES NOTÍCIES