IniciNoticiesCultura"La fortuna de Sílvia" del TNC obre la programació 2017, en què...

“La fortuna de Sílvia” del TNC obre la programació 2017, en què també hi figura l’espectacle del Teatre Lliure “Revolta de bruixes”

Abonat teatre clavePassat el Nadal i amb l’inici del 2017, el Teatre Clavé encetarà una nova programació que s’allargarà fins el mes de maig. Obrirà la programació l’espectacle La fortuna de Sílvia, un text de Josep Maria de Sagarra amb segell del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) encapçalat per l’actriu Laura Conejero i amb un repartiment en què també hi figuren en Pep Munné, l’Anna Alarcón, la Muntsa Alcañiz, l’Albert Baró i la Berta Giraut. Una proposta de teatre emmarcada en l’Europa de la Segona Guerra Mundial que arribarà a Tordera el 22 de gener de la mà de Teatres en Xarxa, una agrupació de teatres –entre ells el Teatre Clavé- que promouen la gira de l’espectacle per diversos municipis de Catalunya.

L’altra gran proposta del cicle de teatre és Revolta de bruixes, un text de Josep Maria Benet i Jornet interpretat per La Kompanyia Lliure. L’espectacle, produït pel Teatre Lliure, narra tot allò que els succeeix a les sis dones encarregades de la brigada de neteja d’un despatx i el vigilant del local. La gira de Revolta de bruixes impulsada també per Teatres en Xarxa, farà parada al Teatre Clavé de Tordera el diumenge 12 de març, com a activitat relacionada amb el Dia Internacional de la Dona.

En l’àmbit de la música, destaca el concert titulat Vivències encapçalat pel guitarrista i compositor Diego Cortes. Després de recórrer escenaris d’arreu del món – des d’Argentina fins a Rússia passant per Xile, Mèxic i diversos països europeus-, el 12 de febrer presenta un nou espectacle al lloc que l’ha vist créixer: Tordera.

I també en música i dansa, de la mà de l’associació La Nostra Dansa, el Teatre Clavé rebrà la visita del grup de danses tradicionals del País Basc Etorkizuna que, en un espectacle titulat Lanabesak, mostrarà a través de diverses coreografies escenes dels oficis que han gaudit de més tradició a la seva terra.

La programació per a públic adult es completa amb l’espectacle de producció pròpia Prismes / Miralles / Bertrana que s’estrenarà el 26 de març en el si de la commemoració dels 150 anys del naixement de l’escriptor Prudenci Bertrana. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro considera aquesta programació com una de les millors dels últims anys, i adreçada a tots els públics.

navarro programacio 1

Per als més petits, el cicle familiar proposa tres espectacles molt diferents entre ells. D’una banda, la màgia de Melanie a Amazing, dirigit pel Mag Lari; d’una altra banda, les titlles de l’Estaquirot Teatre a l’espectacle En Jan Totlifan; i finalment, Concertino, un concert de música barroca per a infants d’entre 1 i 5 anys. El cicle familiar es completa amb la projecció de dues pel·lícules d’animació: El Petit Príncep, basat en el conte d’Antoine Saint-Éxupery; i Buscant la Dory, de Pixar / Walt Disney.

A banda de les entrades individuals, la programació estable de gener a maig 2017 del Teatre Clavé incorpora diverses modalitats d’abonaments oberts que permeten escollir els espectacles que es desitgin d’entre els proposats. L’Abonament 3 permet escollir tres espectacles per 40€ i l’Abonament 4 inclou 4 propostes per 50€. Els integrants de l’Associació d’Espectadors poden gaudir dels mateixos abonaments però amb un descompte més elevat: per exemple, poden escollir 4 espectacles per un preu total de 40€. El director de l’equipament cultural, Josep Navarro apunta que els abonaments han permès un increment d’entrades i un repunt d’assistents.

navarro programacio 2

Així mateix, per al Cicle familiar es mantenen els paquets En família! que permeten la compra de diverses entrades per un mateix espectacle a un preu reduït. Tota la informació de preus i descomptes es pot consultar al web www.teatreclave.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES