IniciNoticiesEsportsEls camps de futbol de gespa natural “Top Ten Sports” de Tordera...

Els camps de futbol de gespa natural “Top Ten Sports” de Tordera potencien la seva marca i firmen un acord amb el Girona FC

gitona top ten futbolAmb 150.000 m2 de terreny de camps de futbol de gespa natural, el paratge del “Top Ten Sports” de Tordera es reafirma com una de les  seus oficials de diversos equips professionals i amateurs que utilitzen les seves instal·lacions per fer-hi diverses estades o entrenaments durant la temporada. De fet, un dels últims conjunts que hi ha estat durant aquest Nadal és el Girona FC de la segona divisió. L’empresa torderenca i els gironins han arribat a un acord per dur a terme la preparació setmanal de l’equip en els camps de gespa natural. Jordi Linares, director de Top Ten Sports, ens explica els detalls d’aquesta operació.

Linares top ten 1

Linares ens comenta que han hagut de readaptar un terreny de joc a les mides actuals que té el Camp Nou i també han fet front a diversos compromisos que el club professional havia demanat.

Linares top ten 2

A causa del mal temps que pateixen els països nòrdics durant l’hivern, aturen la competició i els equips vénen aquí per poder seguir preparant la temporada als camps de gespa natural torderencs. A partir del mes de març fins passat l’estiu les reserves arriben al seu punt màxim.

Un total de 14 camps formen el Top Ten, 11 dels quals són de futbol-11 i 3, de futbol-7. Segons el mateix director aquest tipus d’oferta esportiva que ofereixen ajuda a poder donar un cop de mà al sector hoteler durant la  temporada baixa.

ÚLTIMES NOTÍCIES