IniciNoticiesEntitatsJosep Llorens lidera la primera executiva del PDeCAT a Tordera

Josep Llorens lidera la primera executiva del PDeCAT a Tordera

executiva-pdecatEl nou Partit Demòcrata Europeu Català de Tordera va escollir en assemblea d’associats i simpatitzants la seva primera executiva local. El PDeCAT a nivell català havia establert que aquestes s’escollissin abans del 31 de desembre. L’única candidatura presentada en l’elecció al comitè executiu local, encapçalada una vegada més pel regidor Josep Llorens, que ja presidia l’antiga agrupació local de Convergència Democràtica, ha estat ratificada per aclamació. Josep Llorens ha explicat que l’executiva té dos objectius a nivell local: donar suport al govern municipal del PDeCAT i consolidar l’estratègia per tornar a guanyar les properes l’eleccions al municipi. A més, Llorens ha destacat el paper de les agrupacions locals en la celebració del referèndum.

161227_005

L’assemblea va estar avalada per la coordinadora general del partit, Marta Pascal, i pel nou president comarcal del PDeCAT, Carles Bosch. Pascal va reivindicar les agrupacions locals del partit com les joies de la corona de la nova Convergència.

161227_006

Judit Toronjo, Adrià Martos, Albert Prats i Bàrbara Vergés seran algunes de les persones que acompanyaran Llorens en la direcció executiva a Tordera.