IniciNoticiesPolíticaCarles Aulet pren possessió del càrrec de regidor i Marçal Vilajeliu augmenta...

Carles Aulet pren possessió del càrrec de regidor i Marçal Vilajeliu augmenta competències

ple-desembreEl membre de la llista de CiU a les passades municipals, Carles Aulet va prendre ahir possessió del càrrec de regidor de l’ajuntament. Aulet ocuparà el lloc que va deixar vacant Marc Unió en l’anterior plenari per motius personals i professionals.  Aulet és un històric convergent, que el juny de 2015 va deixar de ser regidor, després de 24 anys a l’ajuntament. El nou regidor de govern s’encarregarà de les regidories d’obres i serveis i Pagesia.

L’alcalde de Tordera va aprofitar la pressa de possessió per anunciar una modificació del cartipàs municipal. Joan Carles Garcia agafarà les regidories de participació ciutadana i transparència, que va deixar vacants el regidor de Som Tordera, Salvador Giralt; La regidora Bàrbara Vergés es farà càrrec de Joventut i el regidor Marçal Vilajeliu agafarà les responsabilitats de Promoció Econòmica, Ocupació i Tecnologies de l’ informació.

Vilajeliu que també és regidor d’Hisenda incrementarà la dedicació parcial al 80% amb una retribució bruta de 35.600 euros. Carles Aulet tindrà dedicació exclusiva, amb una retribució bruta 36.700 euros. Els regidors d’ERC+Gent de Tordera, PSC i Som Tordera, van trobar desproporcionades les noves dedicacions dels regidors Vilajeliu i Aulet, justificant així el seu vot contrari. Escoltem Salvador Giralt, Rafa Delgado i Xavier Pla, respectivament.

retribucions-oposicio

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia va justificar l’augment de dedicació dels regidors de govern.

retribucions-alcalde

El punt es va aprovar amb el vots a favor del partit demòcrata europeu, el regidor no adscrit i el regidor del PP i el vot contrari d’ERC+Gent Tordera, PSC i Som Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES