IniciNoticiesSocietatEl mercat solidari de Tordera recapta 2875,12 euros per La Marató de...

El mercat solidari de Tordera recapta 2875,12 euros per La Marató de TV3. La territorial de l’ANC al nostre municipi també dona 469 euros a la causa organitzant una enlairada de fanalets solidaris

marato-tv3-torderaUn cop més, Tordera no ha fallat a la cita anual amb La Marató de TV3 i donarà 2875,12 euros a l’edició d’aquest 2016, que s’ha dedicat a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Aquesta xifra és la que han recaptat les entitats del poble amb el mercat solidari d’aquest diumenge i la Biblioteca amb la venda de material divers del seu fons. A més, la territorial de l’ANC a Tordera ha recaptat 469 euros per la causa solidària amb l’enlairada de fanalets que va organitzar dissabte el vespre. A tot això, encara caldrà afegir la recaptació del festival de patinatge solidari que va celebrar ahir a la tarda la secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera. L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, es mostra content de la resposta del poble per col·laborar amb La Marató i agraeix la tasca de les entitats.

balanc-marato

Ja de matinada, La Marató de TV3 tancava el marcador amb una xifra de solidaritat de 8.490.607 euros. Aquesta quantitat no és la definitiva, ja que durant les properes setmanes encara es podrà seguir fent donacions per a la investigació científica de l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Recordem que cada any, al món, l’ictus afecta prop de 17 milions de persones i causa la mort de 6 milions. És la primera causa d’incapacitat i, segons els experts, es convertirà en l’epidèmia del futur, ja que la patirà una de cada sis persones.

ÚLTIMES NOTÍCIES