IniciNoticiesCulturaDarrer dia per inscriure’s en el concurs de pessebres

Darrer dia per inscriure’s en el concurs de pessebres

pessebre-blocjpgLa Regidoria de Cultura convoca una nova edició del Concurs de Pessebres. Enguany no hi ha cap novetat i es mantenen les mateixes categories que l’any passat, inclosa la de pessebres audiovisuals a través de les xarxes socials. El regidor de cultura de l’Ajuntament de Tordera, Josep Llorens, defensa la tradició històrica del pessebre i la reivindica com a activitat familiar.

concurs-pessebres

Com cada any, podran participar al concurs tots els pessebres que estiguin ubicats al terme municipal de Tordera i serà imprescindible que hi figuri el Naixement. Tampoc podrà haver-hi plantes protegides que s’hagin recollit directament del bosc.

Es distingeixen 4 modalitats: pessebres familiars en cases particulars, pessebres col·lectius a escoles, associacions i empreses; pessebres als aparadors d’establiments o que siguin visibles al públic des de l’exterior, i pessebres audiovisuals en format foto o vídeo. Per participar en aquesta última modalitat cal: o bé enregistrar un vídeo de durada màxima de 30 segons i publicar-lo a les xarxes socials amb l’etiqueta #reinventapessebre, o bé publicar una fotografia d’un pessebre a les xarxes socials amb la mateixa etiqueta d’abans.

Avui és l’últim dia d’inscripcions a les oficines de Serveis Personals de l’Ajuntament o per telèfon al 93 764 37 17, de 9:00h a 13:00h, o a través del formulari que trobareu a la web www.tordera.cat. El veredicte del jurat serà 27 de desembre, quan passarà a visitar els diferents pessebres. I el lliurament de premis es farà el dilluns, 9 de gener de 2016, a les 20:00h, al Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES