IniciNoticiesEntitatsLa festa solidària “Cap nen sense joguina” recull una seixantena de joguines...

La festa solidària “Cap nen sense joguina” recull una seixantena de joguines per repartir entre els nens i nens més necessitats de Tordera

fira-joguina-nadalFa uns quants anys que, per aquestes dates, l’Associació de Voluntariat de Tordera promou la festa solidària “Cap nen sense joguina”, amb l’objectiu que cap nen o nena del poble es quedi sense regal durant les festes de Nadal. Enguany la van celebrar aquest passat dissabte i van recollir una seixantena de joguines. La presidenta del Voluntariat, Vanessa Garcia, diu que han aconseguit menys joguines que altres anys, però agraeix la participació de la gent de Tordera i de les entitats que han fet possible la festa.

balanc-fira-joguina

Com els anys anteriors, la Creu Roja serà l’encarregada de repartir les joguines entre els nens i nenes més necessitats del municipi. A partir d’ara, si algú vol donar alguna joguina, ho pot fer portant-la directament al local de Creu Roja Alt Maresme, a Pineda de Mar. Recordem que les joguines han de ser noves, no bèl·liques i han d’estar sense embolicar.