IniciNoticiesEntitatsLa Fundació El Rusc inaugura oficialment la nova llar El Lledoner

La Fundació El Rusc inaugura oficialment la nova llar El Lledoner

img-20161202-wa0011Tordera acull aquest dies activitats de la Setmana de la Discapacitat, que organitzen per segon any consecutiu, la fundació El Rusc, coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. L’objectiu segueix sent la sensibilització vers el col·lectiu de persones amb discapacitat i la creació de xarxes de col·laboració amb les entitats de Tordera.

Ahir es va fer la inauguració oficial de la nova Llar El Lledoner, tot i que ja fa un mes que va entrar en funcionament, amb una jornada de portes obertes. Situada al carrer Girona nº40, just al costat de la Llar El Brunzit, amb capacitat per a 6 persones amb discapacitat intel·lectual. Aquesta està pensada per a les persones en situació d’envelliment i suport integral.

El director del Rusc a Tordera, Pere Domènech es mostrava molt content per disposar de la nova llar.

llar-rusc-1

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va destacar la creació d’aquest nou servei, sobretot per donar valor a les persones que formen part del rusc.

llar-rusc-2

L’acte que tanca la setmana de la discapacitat a Tordera serà el dissabte dia 3 de desembre. Es vol oferir a Tordera una jornada lúdica i a l’hora reivindicativa, pensada per als infants però també per les seves famílies en col·laboració amb l’Esplai El Garbell i l’Associació de Comerciants de Tordera Centre. Serà al Parc de la Sardana i hi haurà activitats infantils, música, ball, etc… Acabarà amb la lectura del Manifest coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

La Fundació El Rusc recorda que el diumenge dia 4 s’emetrà a Ràdio Tordera, a les 15:00h., el programa especial Diversones: la tertúlia amb el títol: “Què és per tu la discapacitat?”

ÚLTIMES NOTÍCIES