IniciNoticiesSocietatLa Diputació de Barcelona col·locarà una tanca alta al pont sobre la...

La Diputació de Barcelona col·locarà una tanca alta al pont sobre la via del tren, per evitar que la gent accedeixi a l’estació de manera imprudent

tanca-pont-trenLes obres de millora de la carretera que va de Tordera a Sant Pere no han servit per acabar amb les imprudències a l’hora d’accedir a l’estació de tren. Molta gent continua passant per un estret caminet que comença al costat de la carretera i desemboca directament a la via, havent de travessar-la forçosament per poder arribar fins a l’andana. Les persones que opten per fer això, abans, també han de travessar la carretera de manera imprudent i saltar la balla metàl·lica de protecció, ja que la vorera és just a l’altre costat. Doncs bé, tot i que es va deixar pràcticament impossible l’accés a l’estació des d’aquest punt, massa usuaris de la Renfe ho continuen fent, per tal d’evitar fer la volta pel darrere. Per això l’Ajuntament ha buscat una solució per dues vies diferents. La més immediata és la que prové de la Diputació de Barcelona, que col·locarà una tanca alta al costat de la carretera. Escoltem Joan Carles Garcia, Alcalde de Tordera.

alcalde-acces-estacio

Es preveu que la tanca estigui posada en el termini de dos mesos. L’objectiu és que sigui impossible travessar la carretera per cap altre lloc que no sigui el pas de vianants i acabar amb l’accés a l’estació a través de la via.

ÚLTIMES NOTÍCIES