IniciNoticiesSalutLa Fundació El Rusc organitza la setmana de la diversitat

La Fundació El Rusc organitza la setmana de la diversitat

ok-11Del 29 de novembre al 3 de desembre tindrà lloc a Tordera la Setmana de la Discapacitat, que organitzen per segon any consecutiu, la fundació El Rusc, coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el 3 de desembre. L’objectiu segueix sent la sensibilització vers el col·lectiu de persones amb discapacitat i la creació de xarxes de col·laboració amb les entitats de Tordera. Ho explica Jorge Herrera, responsable del centre ocupacional del Rusc.

setmana-discapacitat

El primer acte serà el dimarts dia 29 a les 19:00h. i tindrà lloc al Teatre Clavé de Tordera. Manel Pousa, el Pare Manel, molt conegut en l’àmbit social i amic del Rusc, oferirà la xerrada “El Voluntariat Social”.

La Fundació Pare Manel és una institució sense ànim de lucre, arrelada als barris de Verdum-Roquetes de Barcelona, que desenvolupa i lidera projectes d’acció social i educativa. Treballa amb aquelles persones, infants, joves i famílies que estan en situació de major vulnerabilitat.

El dijous dia 1, a les 19:30h. es farà la Inauguració oficial de la nova Llar El Lledoner, tot i que ja fa un mes que va entrar en funcionament, amb una jornada de portes obertes. Anirà a càrrec de l’alcalde de Tordera, Sr. Joan Carles Garcia, que donarà la seva visió del procés de creació d’aquest nou servei.

I l’acte que tanca la setmana serà el dissabte dia 3 de desembre. Es vol oferir a Tordera una jornada lúdica i a l’hora reivindicativa, pensada per als infants però també per les seves famílies en col·laboració amb l’Esplai El Garbell i l’Associació de Comerciants de Tordera Centre. Serà al Parc de la Sardana i hi haurà activitats infantils, música, ball, etc… Acabarà amb la lectura del Manifest coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

La Fundació El Rusc recorda que el diumenge dia 4 s’emetrà a Ràdio Tordera, a les 15:00h, el programa especial Diversones: la tertúlia amb el títol: “Què és per tu la discapacitat?”

ÚLTIMES NOTÍCIES