IniciNoticiesSocietatTordera es solidaritza amb les famílies necessitades. El Gran Recapte del Banc...

Tordera es solidaritza amb les famílies necessitades. El Gran Recapte del Banc d’Aliments recull aquest cap de setmana més de 7.700 quilos d’aliments a Tordera.

gran-recapteTordera s’ha bolcat, un any més, amb el Gran Recapte del Banc dels Aliments. Aquest 2016, el nostre municipi ha aportat més de 7.700 quilos d’aliments, entre oli, llet, llegums cuits i conserves de peix i carn. En el conjunt de Catalunya, enguany s’ha tornat a superar les de 4.000 tones d’aliments.

Els tres supermercats que han fet possible el Gran Recapte a Tordera, durant aquest cap de setmana, són Bon Preu, Dia i Consum, que també s’han sumat a la campanya solidaria amb una donació d’aliments. La coordinadora del Gran Recapte a Tordera, Montse Arroyo, es mostrava molt contenta amb la gran resposta solidària dels torderencs i torderenques.

balanc-gran-recapte-1

Arroyo avançava, en declaracions a Ràdio Tordera, que en aquesta edició del Gran Recapte, el municipi ha recollit 1.000 quilos més d’aliments que l’any passat. De fet, ha destacat que tots els aliments que s’han donat a Tordera es quedaran al poble.

balanc-gran-recapte-2

Per l’alta necessitat de les famílies torderenques, el rebost De Tots rebrà 5.500 quilos d’aliments més, que provenen del Gran Recapte d’altres localitats veïnes.

ÚLTIMES NOTÍCIES