IniciNoticiesCulturaEl TNC estrenarà la setmana vinent “La Fortuna de Sílvia” de Josep...

El TNC estrenarà la setmana vinent “La Fortuna de Sílvia” de Josep Maria de Sagarra. L’obra arribarà a Tordera el 22 de gener.

fortunasilviaEl TNC estrenarà el proper 29 de novembre el muntatge de Jordi Prat i Coll sobre l’obra de Josep Maria de Sagarra La Fortuna de Sílvia (1947). Aquest és un dels textos del dramaturg no prou “recuperats” pel teatre actual, en opinió del director del TNC, Xavier Albertí, i que al seu parer van marcar un “camí de modernitat” per la dramatúrgia catalana.

la-fortuna-de-silvia

Laura Conejero es posa en la pell de Sílvia, una dona vídua amb dos fills que desafia les convencions de l’època amb la seva conducta i les seves conviccions. El dilema de Sílvia rau en viure per guanyar-se i conservar una fortuna familiar o “viure amb la fortuna d’aprendre a prescindir-ne”. Aquesta obra és la producció de la temporada escollida per girar pels Teatres en Xarxa, a partir del gener del 2017. L’espectacle La Fortuna de Sílvia de Sagarra,  s’estrenarà la setmana vinent al TNC i després girarà per diversos municipis, entre ells Tordera (22 de gener).