IniciNoticiesEsportsSalvador Minguella es converteix en el nou president del CEEB Tordera

Salvador Minguella es converteix en el nou president del CEEB Tordera

ceeb escutSegons el calendari electoral per optar a la presidència del CEEB Tordera, ahir dijous era l’últim dia per presentar candidatures. Com que només se n’ha presentat una de sola, es posa el punt i final al procés i es proclama directament aquesta com a vencedora. Aquesta única candidatura presentada està encapçalada per Salvador Minguella que tornarà a ser president de l’entitat basquetbolista durant els propers anys. Minguella ja ha ocupat aquest càrrec en anys anteriors i ara amb el recolzament de diverses persones encapçala aquest nou projecte. En declaracions a Ràdio Tordera el mateix nou president ens explica que tenen molta il·lusió per poder recuperar el projecte que s’estava construint fins ara.

minguella-president-1

Ells mateix també ens confessa com havia viscut durant aquests últims mesos tots els moviments i les notícies que estaven sortint del CEEB Tordera.

minguella-president-2

La nova junta directiva treballarà coordinada amb el director esportiu Marc Alonso que ha assegurat la continuïtat dins del club.

Un dels objectius serà elaborar una reestructuració dins de l’entitat per tal de retornar la viabilitat esportiva i econòmica el més aviat possible. Tot i així Minguella assegura que no es donarà de baixa cap equip i que seguiran apostant per el planter.

minguella-president-3

En total cinc persones s’incorporen a la nova junta directiva que gestionarà el CEEB Tordera i que comptarà amb el recolzament de diferents pares d’una manera menys oficial. L’entrevista sencera amb el president Salvador Minguella la podreu escoltar dins de l’edició d’avui del Show dels Esports a les 20h del vespre.

ÚLTIMES NOTÍCIES