IniciNoticiesFinalitza l’operatiu policial a Tordera amb la detenció de l’individu que s’havia...

Finalitza l’operatiu policial a Tordera amb la detenció de l’individu que s’havia atrinxerat en un habitatge del casc antic del municipi, a tocar de la Plaça de l’Església.

carrer-sant-jordiS’acaba l’operatiu policial a Tordera. Els cossos de seguretat han detingut l’individu que s’havia atrinxerat en un habitatge del carrer Sant Jordi, que dóna accés a la Plaça de l’Església. Els efectius especialitzats dels Mossos d’Esquadra, els Arro (Àrees Regionals de Recursos Operatius) -un grup especialista en aquest tipus d’actuacions-, i també el GIE (Grup d’Intervenció Especial), han entrat per la força dins l’habitatge, després de fracassar la negociació amb l’individu atrinxerat. S’ha pogut comprovar que l’home anava armat, però no s’ha pogut confirmar si es tractava d’una arma de foc o de fogueig, motiu pel qual s’han activat tots els protocols de seguretat a Tordera. Segons ha explicat l’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, en declaracions en aquesta emissora, la intenció dels individus era entrar a robar a la farmàcia de la Plaça de l’Església.

alcalde-operatiu-policial

La Maribel Megías és la veïna de Tordera que viu a sobre la farmàcia i que ha donat l’avís a la Policia Local de Tordera, de matinada. Així ho explicava en declaracions a Ràdio Tordera.

maribel-operatiu-policial

L’operatiu policial ha començat de matinada, quan la Policia Local, en un control habitual de seguretat a les entrades del nostre municipi, ha identificat un vehicle que feia moviments sospitosos, amb 5 ocupants a dins. Tres persones han estat detingudes al moment. Les altres dues han aconseguit escapar. Una d’elles ha estat detinguda quan ja havien entrat a dins la farmàcia i, la que faltava, ha fugit pel terrat d’aquest habitatge i d’aquí ha saltat a les golfes d’un altre habitatge del carrer del costat, on s’ha atrinxerat. Així resumia com havia anat tot el cap de la Policia Local a Tordera, Jordi Cases. L’escoltem en aquesta entrevista dels Serveis Informatius.
161114_001

Els detinguts són delinqüents de robatoris habituals, com podria ser a dins d’habitatges o de substancies estupefaents. En les properes hores passaran a disposició judicial.

Els veïns de la zona han quedat confinats a les seves cases des que s’ha posat en marxa l’operatiu policial.

Dos agents del GIE han estat atesos pels Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) al final de l’operatiu, per algunes ferides produïdes com a resultat de l’actuació.

ÚLTIMES NOTÍCIES