IniciNoticiesEsportsUna multitudinària assemblea del CEEB Tordera acorda convocar eleccions a la presidència...

Una multitudinària assemblea del CEEB Tordera acorda convocar eleccions a la presidència del club per tornar l’estabilitat econòmica i social

img-20161108-wa0011Aquest passat divendres 4 de novembre el local social de l’Emili Vendrell es va quedar petit per acollir l’assemblea extraordinària del CEEB Tordera. Com no havia passat en les anteriors assemblees celebrades per l’entitat basquetbolista, aquesta sí que va tenir una important resposta d’assistència. Més d’una seixantena de socis i jugadors van voler conèixer la situació actual del club. El punt més important de l’acte es basava a donar a conèixer els motius de la convocatòria de l’assemblea de divendres; va ser en aquest punt  on es va encallar el transcurs de l’acte. La Sílvia Gómez, presidenta fins divendres del CEEB, va explicar que deixava el càrrec perquè no havia sabut  gestionar millor l’economia del club i va entonar el “mea culpa” pels greus errors comesos. De fet, van explicar que no comptaven amb el llibre de comptes actualitzat des de la temporada 2014. Diversos socis i el director tècnic, Marc Alonso, van retreure a la presidenta alguns moviments fets per part de la Junta que la mateixa Gómez va defensar i justificar en tot moment. Es va acceptar la dimissió de la junta actual i es va obrir   la convocatòria d’eleccions per optar a la presidència de l’entitat. El mateix divendres passat  es van escollir les tres persones sòcies del club que formaran la junta electoral que vetllarà per la transparència i pel correcte desenvolupament del procés.

Des d’avui fins a l’11 de novembre es pot consultar el cens electoral al pavelló poliesportiu. Del 14 al 15 es podran fer les reclamacions sobre el cens electoral; del 16 al 21, presentació de candidatures a la presidència i del 22 al 24 de novembre proclamació de candidatures. En cas que es presenti una sola candidatura es posarà el punt  final al procés. En cas que n’hi hagi més d’una, del 25 al 30 de novembre tindrà lloc la campanya electoral. L’1 de desembre seria la jornada de reflexió i el 2 es procediria a fer les votacions i l’assemblea per escollir el nou president/a. L’assemblea extraordinària de socis va tenir una durada de dues hores i va finalitzar amb el torn de precs i preguntes.

ÚLTIMES NOTÍCIES