IniciNoticiesPolíticaERC+Gent de Tordera qualifica de frau democràtic la continuïtat de José Carles...

ERC+Gent de Tordera qualifica de frau democràtic la continuïtat de José Carles Villaro en el govern municipal

xavier plaERC + Gent de Tordera, a través d’un comunicat, qualifica de frau democràtic l’actitud del regidor José Carlos Villaro i la complaença de Convergència i Unió per mantenir un regidor no adscrit a l’equip de govern.

Segons els republicans, a dia d’avui els torderencs i les torderenques no saben a qui o què representa el regidor trànsfuga Villaro i quin programa polític aplicarà des de les regidories que se li deleguin. El regidor trànsfuga, a la pràctica, diuen, només es representa a ell mateix. Xavier Pla és el regidor portaveu d’ERC+Gent de Tordera.

pla-villaro-1

El principal grup de l’oposició creu que el grup de Convergència i Unió ha demostrat una vegada més que no té cap mena d’escrúpol en fer qualsevol moviment per tal de blindar el govern i salvaguardar els seus propis interessos.

pla-villaro-2

Fa uns dies, el regidor del Partit Popular, ja va avançar en aquesta emissora, que donaria  “el suport puntual” al govern municipal. En aquest sentit, Pla recorda que també existeix un sistema presidentalista que dona una tranquil·litat en el govern municipal.

pla-villaro-3

Respecte al trencament del pacte de govern, Xavier Pla recorda que CiU no compleix els seus compromisos, i que és normal que Som Tordera hagi decidit no continuar amb l’acord de govern.

pla-villaro-4

El grup municipal d’Esquerra Republicana + Gent de Tordera aposta per seguir treballant per aplicar el seu programa polític des d’una oposició crítica i constructiva. El grup recorda que el maig del 2015 els torderencs i les torderenques, mitjançant els seus vots, van manifestar clarament que s’havien acabat les majories absolutes i que calia canviar les maneres de fer política dels últims anys. Asseguren que ni CiU ni el regidor trànsfuga ho han entès.

ÚLTIMES NOTÍCIES