IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera femení aconsegueix el seu primer triomf a Copa Catalunya

El CEEB Tordera femení aconsegueix el seu primer triomf a Copa Catalunya

ceeb-femeniAquest passat cap de setmana només un primer equip torderenc ha pogut sumar victòria dins de la seva jornada.

El divendres nit ja va arrencar la jornada amb el partit avançat de la primera nacional catalana de futbol sala entre l’Hostalriquenc i el Futsal Tordera. El derbi només va tenir un dominador al marcador. Els locals van ser superiors i van imposar-se per 7-3.

El dissabte a les 17:30 el CEEB Tordera Masculí de 2a catalana va visitar la pista del CB Parets i els torderencs se’ls hi va escapar la victòria per un resultat ajustat de 69-63. El primer equip masculí suma la seva sisena derrota de la temporada en set jornades disputades. A les 20:00h el sènior femení del CEEB Tordera de Copa Catalunya va jugar al poliesportiu la seva jornada de competició i les torderenques van sumar la seva primera victòria de la temporada en imposar-se per 66-46 al CB Grup Barna. Bon partit de les locals que segueixen trobant la seva millor versió en els darrers partits. El CPTordera va tancar el dissabte reben al parroquial el Palafrugell. Dolorosa derrota dels de casa que en tot moment van anar per darrere, tant pel joc com al marcador 3-5.

El CFTordera va sumar la seva segona derrota a la tercera catalana. Van visitar el camp complicat del Tossa i de fet al descans el resultat ja explicava la superioritat dels locals amb un 3-0. A la represa els torderencs no han millorat la seva versió i han acabat encaixant quatre gols més fins al definitiu 7-0.