IniciNoticiesCulturaJordi Serra i Berta Pla es presenten aquest cap de setmana a...

Jordi Serra i Berta Pla es presenten aquest cap de setmana a Puig Reig en la proclamació d’hereu i pubilla de Catalunya 2016

pubilla hereu maresmeLa pubilla i l’hereu de Tordera del 2015, Jordi Serra i Berta Pla, participen aquest cap de setmana al certamen d’elecció de la pubilla i l’hereu de Catalunya que tindrà lloc a Puig Reig. Dissabte els joves participants es sotmetran a les proves teòriques i participaran en diverses activitats organitzades pel Foment de les Tradicions Catalanes. A la nit tindrà lloc el sopar de gala on s’acomiadaran del títol els representants del 2015. Entre ells la torderenca Alba Nonell que deixarà la banda de pubilla de les comarques barcelonines. En declaracions a Ràdio Tordera fa una valoració de la seva trajectòria en el pubillatge.

alba-pubillatge-1

L’Alba Nonell aconsella en Jordi i la Berta a ser ells mateixos, i els desitja molta sort en la proclamació.

alba-pubillatge-2

Els representants locals del pubillatge estaran acompanyats a Puig Reig per familiars i amics, així com per l’actual pubilla i hereu locals, Arnau Costabella i Cristina Agell, per la Delegada del pubillatge a Tordera, Fina Pascal i per la regidora de Festes, Sílvia Català.