IniciNoticiesEntitatsCreu Roja Tordera comença els tallers de l’S+J (Salut+Jove) d’aquest trimestre

Creu Roja Tordera comença els tallers de l’S+J (Salut+Jove) d’aquest trimestre

img_20161017_134311Creu Roja Tordera ha començat un nou trimestre dels tallers de l’S+J (Salut+Jove), dirigits a joves entre 12 i 18 anys. El centre obre cada tarda de 16:00h a 20:00h. Les primeres dues hores es reserven per a suport escolar i assessorament i després es fa un taller. També hi ha un dia que és de punt de trobada, on els joves es reuneixen i proposen activitats o sortides que els hi agradaria fer. Durant aquesta tardor es faran els següents tallers: un de cuina saludable que han anomenat “Ara toca cuidar-te“, el taller creatiu “Fem més art” i un d’esportiu on faran tornejos de diferents disciplines. Ens en dóna més detalls la Raquel, una de les educadores de l’S+J.

sj-1

Amb motiu del Dia Mundial de l’Alimentació (16 d’octubre), que va ser ahir, des del centre obert de Creu Roja han preparat per aquest dimarts, 18 d’octubre, una sortida amb bicicleta a l’Horta Ecològica Pla de Munt. La Raquel explica en què consistirà.

sj-2

Pel Dia Internacional contra la Violència de Gènere (25 de novembre) i el Dia Mundial de la lluita contra la Sida (1 de desembre) també han previst realitzar algunes activitats especials. Abans, però, el dimecres, 2 de novembre, celebraran Halloween. L’Anna, educadora de l’S+J, avança què tenen previst.

sj-3

Totes les activitats del centre obert S+J (Salut+Jove) són gratuïtes. Actualment hi participen entre 15 i 25 joves. Aquells que hi estiguin interessats, es poden apuntar al local de Creu Roja Tordera, al carrer Canigó, 26.

ÚLTIMES NOTÍCIES