IniciNoticiesMedi ambientLa llevantada deixa a Tordera 100 litres per metre quadrat i petites...

La llevantada deixa a Tordera 100 litres per metre quadrat i petites incidències

Foto: Cristbal Fernandez
Foto: Cristbal Fernandez

El Maresme ha registrat rècords de pluja aquest dimecres des de que hi ha registres de la Xarxa d’Estacions Automàtiques de Catalunya (XEMA), fa 21 anys. En concret, el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha informat de la superació del llindar d’acumulació de pluja de 200 litres per metre quadrat en diferents punts del Maresme com a Cabrils, on se n’han recollit 204,7. La tempesta torrencial ha provocat prop de 800 trucades al telèfon d’emergències 112 i prop de 300 als Bombers, la major part al Maresme, que s’han traduït amb diversos serveis. Ho explica el subdirector de protecció civil, Sergi Delgado.

pluges

A Tordera van caure ahir 100 litres per metre quadrat en diferents punts del poble. Segons la policia local , durant l’episodi van atendre petites incidències per acumulació d’aigua. D’altra banda, un mur va caure al carrer Petita Circumval·lació de l’urbanització Terra brava, sense causar ferits.

La mobilitat a la comarca del Maresme segueix sent molt complicada, per la qual cosa es demana evitar circular per les carreteres de la zona fins que millora la situació. Els rius, rieres i torrents també baixen molt plens i hi ha risc de desbordament, amb la qual cosa Protecció Civil demana allunyar-s’hi. El temporal del Maresme, va causar un mort a Vilassar de Mar. Es tracta d’una persona que va ser trobada a uns metres d’un cotxe embarrancat en un pont sota la riera de Cabrils. Quan els serveis d’emergència van trobar el vehicle buit van començar a buscar per la zona si hi havia ocupants. Cap a dos quarts de deu de la nit es va trobar el cos a pocs metres del cotxe. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir les causes de la mort.

ÚLTIMES NOTÍCIES