IniciNoticiesCultura"Astral", el documental sobre el rescat de refugiats a Líbia dirigit per...

“Astral”, el documental sobre el rescat de refugiats a Líbia dirigit per Jordi Évole, es podrà veure avui a Tordera

cartel-astralEl Teatre Clavé de Tordera és un dels escenaris escollits per presentar el documental Astral, l’estrena solidària de la nova temporada del programa Salvados, de la Sexta, dirigit pel periodista Jordi Évole.

Astral és un reportatge sobre el rescat de refugiats a Líbia a bord d’un antic veler de luxe anomenat Astral. El documental, realitzat al costat de l’ONG Proactiva Open Arms, narra el drama dels refugiats que intenten travessar el Mediterrani a la recerca d’una vida millor a Europa. Ho explica en declaracions a Ràdio Tordera, la productora de “Salvados”, Marta Forns.

marta-astral-1

Forns assegura que el procés d’elaboració del documental va ser molt dur, per les situacions viscudes i les vivències dels refugiats.

marta-astral-2

Les entrades per veure Astral tenen un preu de 5 euros i es podran adquirir a la taquilla del Teatre Clavé (de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h *només pagament en efectiu) o a través de la venda en línia del Teatre Clavé.

La recaptació de l’entrada de la projecció d’Astral, que es projectarà en més d’un centenar de cinemes i sales de Catalunya, es destinarà a l’entitat Proactiva Open Arms i a la seva tasca d’ajuda als refugiats.

marta-astral-3

A Tordera es podrà veure avui, a les 21:00h, al Teatre Clavé.