IniciNoticiesCulturaL’Endrapasomnis enceta la programació en horari escolar del curs 2016-2017, en què...

L’Endrapasomnis enceta la programació en horari escolar del curs 2016-2017, en què hi assistiran prop de 9.500 alumnes

endrapasomnisDurant aquesta setmana i la vinent, L’Endrapasomins farà estada al Teatre Clavé de Tordera en diverses funcions adreçades a alumnes de cicle mitjà i superior de Primària, en el marc de la programació en horari escolar. L’espectacle, inspirat en el conte de Michael Ende que duu el mateix nom, compta amb la música de la Tresca i la Verdesca i parla, entre d’altres, de la por i del valor terapèutic dels contes.

L’Endrapasomins és el primer de la desena d’espectacles que inclou L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que es duu a terme en el si del Teatre Clavé. Quin és el meu nom? a càrrec de DA.TE Danza, la percussió de Camut Band a Big drumsCodi Postal 00 d’Engruna Teatre; el teatre d’objectes de la companyia Pelmànec amb L’avar de MolièreEl elefantito de la companyia italiana La Baracca, Arrels i ales de Teatre del Buit i Hirondela Teatre; la proposta de dansa i teatre visual Bhrava! de l’Animé; l’espectacle de música en anglès Radiobots de Brubaker; i Cuac! a càrrec de la companyia Txo Titelles completen la programació en horari escolar del curs 2015-2016. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro destaca la basant positiva en l’accés dels nens al teatre.

art-ser-espectador

En total, prop de 9.500 espectadors des d’Educació Infantil fins a Batxillerat de centres educatius de l’Alt Maresme i la Selva assistiran a les funcions de L’art de ser espectador, un programa organitzat per l’Ajuntament de Tordera i la Fundació Teatre Clavé amb el suport de la Diputació de Barcelona i els municipis de la zona.

ÚLTIMES NOTÍCIES