IniciNoticiesEsportsEl CFTordera amb la col·laboració del CET i l’Obispado organitzen el II...

El CFTordera amb la col·laboració del CET i l’Obispado organitzen el II Memorial Kiko Pérez

memorial-kiko-2016-2Demà dimecres 12 d’octubre el camp municipal d’esports de Tordera acollirà el segon II Memorial Kiko Pérez. La jornada començarà a les 8:00h del matí amb una caminada popular gratuïta organitzada pel Club Esportiu Tordera. La sortida i l’arribada serà des del mateix camp municipal d’esports i tindrà un recorregut de 10-12 km. Al finalitzar esmorzar a preus populars (4€). L’esdeveniment seguirà amb diversos partits on hi participaran un conjunt d’amics i companys d’en Kiko des del Club Futbol Tordera i l’equip de l’Obispado de Blanes.  Carles Gamonal president de l’entitat torderenc feia una valoració de l’acte celebrat l’any passat.

gamonal-memorial-kiko-1

En Kiko Pérez va ser jugador de l’Obisbado i del CFTordera. El 12 d’octubre del 2014 va morir a causa d’un càncer. Gamonal comenta la figura d’en Kiko i el que va significar per l’entitat torderenca.

gamonal-memorial-kiko-2

El president del CFTordera en declaracions a Ràdio Tordera convida a tota la gent de Tordera que s’acosti al municipal d’esports, participi de la caminada o senzillament faci acte de presència a les graderies.

gamonal-memorial-kiko-3

El II Memorial Kiko Pérez és un acte organitzat pel CFTordera, Club Esportiu Tordera i rep també la col·laboració de l’Obispado de Blanes amb el suport de l’Ajuntament de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES