IniciNoticiesComerçL’Info Mercat de Ràdio Tordera parla amb els marxants del mercat dels...

L’Info Mercat de Ràdio Tordera parla amb els marxants del mercat dels diumenges. Aquesta setmana presentem l’Antoni Masó, que té una parada d’olives

mercat

L’Info Mercat és el butlletí de Ràdio Tordera amb la informació més destacada del nostre mercat dominical. Avui coneixem un altre dels marxants que para cada setmana a Tordera, l’Antoni Masó. Era l’any 1948 que els seus avis ja venien a muntar la parada de la família, Pesca Flores, al nostre mercat dels diumenges, i ell ja és la tercera generació. Avui, entre altres coses, hi podeu trobar fins a 40 varietats d’olives i bacallà d’Islàndia. El mateix Antoni ens ho explica.

antoni-olives-1

En aquesta època de l’any en què estem, l’Antoni Masó ens fa unes quantes recomanacions de productes de tardor que podreu trobar des d’avui a la seva parada, com les olives amargants, o fruits secs com nous i avellanes amb denominació d’origen. Assegura que intenten portar molt de producte català i que sigui el millor possible.

antoni-olives-2

La parada Pesca Flores la trobareu a la zona del passeig fluvial, al costat de la Pista de l’Amistat, amb tots els paradistes d’alimentació.