IniciNoticiesPolíticaL’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, no comparteix els motius de trencament...

L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, no comparteix els motius de trencament del pacte de govern de Som Tordera

alcalde campanes

Arran de l’anunci de la coalició de Som Tordera (ICV i Podem) de trencar el pacte de govern amb CiU, i després de saber-se les discrepàncies internes del partit entre el regidor Jose Carlos Villaro (que no comparteix aquesta decisió) i el conjunt de l’assemblea de Som Tordera, l’Alcalde del nostre municipi ha valorat aquesta tarda la situació. En declaracions en aquesta emissora, Joan Carles Garcia l’ha definit d’estranya i sense un final clar. Diu que és més una qüestió interna de Som Tordera i que el trencament del pacte de govern que es proposa és unilateral. Des de CiU esperaran que s’aclareixi la situació i seguiran governant.

alcalde-trencament-1

L’Alcalde de Tordera no comparteix el posicionament de Som Tordera, que diu que hi ha una falta de comunicació entre els dos socis de govern i que CiU ha pres decisions de forma unilateral. Joan Carles Garcia explica que ell sempre ha donat llibertat de decisió als regidors perquè cadascun prengui decisions en els seus àmbits, i que si hi ha hagut alguna falta de comunicació és per ambdues bandes.

alcalde-trencament-2

A partir d’ara, i si la situació no canvia després d’aquest cap de setmana, CiU continuarà governant a Tordera, però en minoria. Joan Carles Garcia ha dit que ho afronten amb responsabilitat i amb la voluntat de seguir treballant pel poble.

alcalde-trencament-3

L’Alcalde de Tordera ha anunciat, durant l’entrevista dels serveis informatius de Ràdio Tordera, que per ara no té cap renuncia oficial a les carteres dels dos regidors de Som Tordera i que no signarà cap decret fins que això no passi.