IniciNoticiesRegidoriesL’Ajuntament de Tordera obre la possibilitat de subscriure’s al nou Butlletí digital...

L’Ajuntament de Tordera obre la possibilitat de subscriure’s al nou Butlletí digital d’informació municipal

butlleti-ajuntamentL’Ajuntament de Tordera posa a disposició de la ciutadania una nova eina de comunicació digital, amb l’objectiu de seguir informant de l’actualitat municipal utilitzant les eines 2.0.

El nou Butlletí informatiu digital tindrà periodicitat setmanal i es distribuirà via correu electrònic a tots els ciutadans que desitgin registrar-se a la llista de distribució. El Butlletí digital recollirà les novetats destacades del web tordera.cat, així com els actes de l’agenda de la setmana que correspongui.

La posada en marxa d’aquesta nova eina de comunicació està pensada perquè els usuaris guanyin en comoditat i puguin estar al dia de la informació setmanal del seu municipi de manera àgil i periòdica.

El Butlletí digital d’informació municipal, que es distribuirà tots els dimecres, es suma a d’altres iniciatives de comunicació que s’han impulsat aquest any, com la posada en marxa de nous comptes municipals a les xarxes socials Instagram i Youtube, la creació de hashtags d’ús de temporada (#lestiuesxulo #latardorinspira), el canvi d’imatge del web tordera.cat o la publicació del butlletí mensual ‘Sentim’, que es reparteix porta a porta.

Si vols rebre el Butlletí digital d’informació municipal inscriu-te a www.tordera.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES