IniciNoticiesEntitatsAquest dissabte es fa el lliurament de premis del concurs de fotografia...

Aquest dissabte es fa el lliurament de premis del concurs de fotografia de la Festa Major i del municipi de Tordera, organitzat per l’entitat Fotoclub.

logo-fotoclubEl Fotoclub Tordera va donar a conèixer a mitjans de setembre els guanyadors del concurs de fotografia i demà dissabte es farà el lliurament de premis. El concurs proposava dues temàtiques diferents. En la categoria de fotografies de la Festa Major, el primer premi i trofeu de 75 euros va ser per a Josep Maria Ciurana; el segon premi de 25 euros i trofeu se’l va endur Xavier Xaubet i, per últim, el tercer premi amb trofeu va anar per a Marià Santiago.

Pel que fa a la categoria de fotografies del nostre municipi, el premi de 75 euros va recaure en Xavier Xaubet; el segon de 25 euros per a Olga Junyent i, finalment, el tercer lloc i trofeu per a Ramon Subirana.

En conjunt, el president del Fotoclub, Xavier Llop, en fa una valoració molt positiva i es mostra content amb la participació.

fotoclub-1

El lliurament de premis del concurs de fotografia serà demà dissabte, 1 d’octubre, a les 19:00h al local de l’entitat (c/Sant Antoni, número 9)