IniciNoticiesRegidoriesL’Ajuntament de Tordera engega la campanya promocional de Tardor

L’Ajuntament de Tordera engega la campanya promocional de Tardor

tardor-inspiraAmb l’objectiu principal de donar conèixer totes les activitats, el moviment associatiu i les iniciatives que es realitzaran durant els següents mesos, des de l’Ajuntament de Tordera ha obert la campanya de Tardor.

És el moment de tornar a l’escola, de canviar el banyador pel jersei, d’anar a dormir més aviat… L’entorn canvia de color i a nivell personal és un bon moment per realitzar canvis, renovar-se, marcar-se noves metes i emprendre nous camins o seguir consolidant-se amb projectes que ja tens en marxa. És per aquest motiu que volem agrupar aquests sentiments, amb una sola etiqueta:#latardorinspira. Josep Llorens és el coordinador del govern municipal.

campanya-tardor-1
En aquest marc s’hi engloben tots els cursos formatius com és el cas dels cursos de català i per adults, els cursos per fomentar l’emprenedoria, els cursos per a persones nouvingudes o els cursos que ofereix el Club de Feina.

A més a més, comença la nova temporada de Tardor-hivern de Ràdio Tordera, la nova programació del Teatre Clavé, juntament amb les activitats i esdeveniments que organitza la Biblioteca de Tordera.

Cal destacar també la Fira del Conte que es celebrarà el 8 d’octubre, sent ja la 4a edició. Per altre banda, la tardor té moltes connotacions pel que fa a la gastronomia. Els cargols, els bolets, les castanyes, els panellets i les magranes hi tenen molt a veure. En aquest sentit, el consistori convida a gaudir dels múltiples indrets que té el municipi de Tordera i provar els productes artesanals i locals que s’hi produeixen.

campanya-tardor-2

Per aquest motiu, l’ajuntament anima a fer ús de l’etiqueta #assaboreixlatardor donant a conèixer les sensacions, gustos, sentiments i hàbits dels torderencs i torderenques.

ÚLTIMES NOTÍCIES