IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera de copa femenina i el Futsal Tordera s’estrenen a...

El CEEB Tordera de copa femenina i el Futsal Tordera s’estrenen a casa. El CEEB Tordera masculí de segona i el CFTordera juguen fora

04283Aquesta proper cap de setmana tenim una estrena especial pel bàsquet torderenc i la resta d’equips hauran de buscar els punts a fora.

El dissabte a les 16:00, el primer equip del CFTordera jugarà el seu partit a domicili. Visiten el camp del Sporting Vidrerenca amb l’objectiu de sumar cap de derrota continuar amb la mateixa línia positiva. Serà un enfrontament que el podreu escoltar per la nostra sintonia. A les 16:15 del dissabte, el CEEB Tordera masculí de segona jugarà el seu partit a la pista de l’Arenys Bàsquet B amb la intenció de sumar la seva segona victòria de la temporada. El dissabte tancarà la jornada el Futsal Tordera. Debuten a casa es les 19:30 contra el Lloret Esportiu i estrenen lliga després d’aconseguir l’ascens el curs passat.

El diumenge a les 18:45 arriba l’estrena esperada pel CEEB Tordera femení de Copa Catalunya. Per primera vegada a la història del bàsquet torderenc es jugarà un partit oficial d’aquesta categoria. Les torderenques s’estrenaran contra el Safa Claror de Barcelona al poliesportiu a les 18:45. Un partit que podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.