IniciNoticiesEsportsAquest dissabte el Futsal Tordera organitza el primer torneig de pre-temporada

Aquest dissabte el Futsal Tordera organitza el primer torneig de pre-temporada

futsal-16-17Amb el principal objectiu de seguir preparant la pre-temporada, el Futsal Tordera organitza per demà un torneig de futbol sala al Pavelló Poliesportiu. L’esdeveniment començarà a les 9:00 del matí i finalitzarà a les 21:00h de vespre. David Rosa president de l’entitat torderenca ens explica el motiu pel qual organitzen aquesta activitat.

rosa-futsal-torneig-1

Tots els partits es jugaran a pista central. Rosa ens comenta les procedències dels equips participants i les categories que formen el cartell.

rosa-futsal-torneig-2

El cartell del torneig el completa el partit del primer equip del Futsal Tordera que estrena nova lliga després d’aconseguir l’ascens la temporada passada. Rebran el Lloret Esportiu a les 19:30h. El mateix president ens fa una carta de presentació del conjunt torderenc. Assegura que tots els jugadors es troben molt motivats per afrontar la cita.

rosa-futsal-torneig-3

A priori la idea és que el torneig es vagi repetint en properes edicions. El Futsal Tordera disposarà de servei de bar durant tot el dia a les instal·lacions esportives del poliesportiu.

ÚLTIMES NOTÍCIES