IniciNoticiesComerçEs presenta a Blanes el Change Leadership Center, un servei per a...

Es presenta a Blanes el Change Leadership Center, un servei per a equips i directius d’empreses nacionals i internacionals. Un dels espais de treball amb què compten és el Paradís del Vilar de Tordera

img-20160916-wa0003Aquest passat divendres es va presentar a Blanes el Change Leadership Center (CLC), un projecte que es posarà en marxa a la població el proper mes de novembre. L’objectiu és donar cobertura a les necessitats que puguin tenir les empreses en relació a una gestió òptima del capital humà. Són un equip de professionals del món del coaching i la consultoria de primer nivell amb la voluntat de donar servei a equips directius d’empreses nacionals i internacionals, combinant la formació experencial tant indoor (interior) com outdoor (a l’aire lliure). Un dels impulsors, David Quesada, explica com neix aquesta iniciativa.

coaching-1

El Change Leadership Center tindrà la seu a Blanes, però un dels espais principals també serà el Paradís del Vilar, situat a la carretera de Tordera a Blanes. La voluntat és treballar entre les comarques del Maresme i La Selva. Es desenvoluparan diversos programes i tallers d’avantguarda, que combinen tècniques i metodologies de diferents especialitats (com el teatre o la fisioteràpia), perquè d’aquesta manera s’aconsegueix encaixar al màxim amb les necessitats de les empreses. Escoltem David Quesada.

coaching-2

El centre arrencarà amb dos programes d’un dia i mig cadascun. El primer es farà el 17 i 18 de novembre i estarà dedicat al lideratge femení. Entre altres, es donaran algunes claus per trencar estereotips i prejudicis en el món empresarial, majoritàriament d’homes. Una de les integrants de l’equip del Change Leadership Center, Claudia Casademunt, va posar un exemple durant la presentació de divendres.

coaching-3

El segon programa s’anomena ITV Team i encara no s’han confirmat les dates, però l’objectiu és posar a punt els equips de treball d’una empresa.

L’Alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, aplaudia la iniciativa i encoratjava els integrants del projecte a promoure bons hàbits entre les empreses de la zona.

coaching-4

Tots els consultors que formen part del Change Leadership Center compten amb experiència internacional dins el món empresarial i treballen de manera col·laborativa. De moment, l’equip de professionals i col·laboradors del centre l’integren una quinzena de persones, totes especialistes en àrees diverses i en cultures molt diferents.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES