IniciNoticiesEducacióUn nen de Tordera, guanyador del concurs convocat amb motiu del Dia...

Un nen de Tordera, guanyador del concurs convocat amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua

img_20160916_113950Eloy Martínez Tena, de l’Escola Brianxa de Tordera, ha resultat guanyador del Concurs Internacional de Dibuix Infantil organitzat per Aqualia, l’empresa que gestiona el Servei Municipal d’Aigües, amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua. Divendres passat, l’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, li va lliurar el seu premi, una Tablet Samsung 7”.

El certamen es va convocar el 22 de març, Dia Mundial de l’Aigua, sota el lema  “El Cicle de l’Aigua per a Valents”, entorn del microsite www.elcicledelaiguaperavalents.cat. Hi podien participar els nens i nenes de 3r i 4rt de Primària dels municipis en els quals Aqualia presta servei a tot l’estat espanyol. L’objectiu del concurs és reflexionar sobre la importància d’utilitzar l’aigua de forma responsable i eficaç, tal i com explica el cap de servei d’aigües a Tordera, Damià Muñoz.

aqualia

Aquest any es proposava als nens que plasmessin el seu coneixement sobre cadascuna de les fases del cicle de l’aigua en un entorn de conte. Mags, paladins i altres personatges han inspirat els petits en aquest divertit repte, potenciant la seva creativitat al mateix temps que la seva conscienciació sobre l’aigua.

ÚLTIMES NOTÍCIES