IniciNoticiesComerçL’Info Mercat de Ràdio Tordera parla amb els marxants del mercat dels...

L’Info Mercat de Ràdio Tordera parla amb els marxants del mercat dels diumenges. Aquesta setmana presentem en Francesc Garcia López, que té una parada de barrets i roba

mercat

L’Info Mercat és el butlletí de Ràdio Tordera amb la informació més destacada del nostre mercat dominical. Avui coneixem un altre dels marxants que para cada setmana a Tordera. És en Francesc Garcia López, que té una parada de barrets i roba. Fa més de 30 anys que ens visita cada diumenge. Ell mateix explica què podem trobar a la seva parada.

francesc-garcia-1

Francesc Garcia creu que el mercat ha perdut un cert atractiu, respecte anys enrere, si bé ara hi ha moltes grans superfícies que també obren el diumenge.

francesc-garcia-2

Pel que fa al preu del pàrquing, la seva aposta seria eliminar-lo, ja que són dos euros que s’han de sumar a la compra d’aquells que venen cada setmana.

francesc-garcia-3

En Francesc inicialment havia tingut la parada a la Plaça de la Concòrdia. Amb la reestructuració del mercat que hi va haver fa un temps, el van traslladar a l’esplanada del costat de l’Esplai de la Gent Gran, a tocar del passeig fluvial, que és on el podeu trobar actualment.