IniciNoticiesEducacióL’Oficina de Català de Tordera ofereix cursos de català per a tots...

L’Oficina de Català de Tordera ofereix cursos de català per a tots els nivells

Cartell_inscr_TorderaEl Centre de Normalització Lingüística del Maresme ho té tot a punt per a l’inici de curs. Per aquest any s’ofereixen cursos de tots els nivells, des de l’inicial fins al superior, i també tallers de reforç i sessions puntuals. A banda dels cursos presencials, també se n’ofereixen de semipresencials. Les durades més habituals dels cursos són trimestrals, excepte el nivell superior (C2), abans conegut com a nivell D, que té una durada de 100 hores (i per tant, tot el curs). El Centre de Normalització Lingüística (CNL) recorda que, per a tots aquells qui no sàpiguen quin nivell tenen, es faran proves de col·locació els propers 6 i 8 de setembre. Sara Esperalba, és la coordinadora de dinamització del Centre de Normalització Lingüística

cursos català 1

Podeu demanar més informació a www.cpnl.cat/maresme o al telèfon 93 764 37 17. D’altra banda, en CNL també ofereix la possibilitat d’apuntar-se al programa Voluntariat per la Llengua, per tal de facilitar a les persones que tenen coneixements bàsics de català la pràctica d’aquesta llengua. Poden ser voluntaris totes les persones majors d’edat que habitualment parlin català i puguin comprometre’s a dedicar 10 hores (una per setmana) a conversar en català amb la persona assignada. Els aprenents poden ser totes les persones majors d’edat que parlen mínimament en català i que volen guanyar fluïdesa.

cursos català 2

El període d’inscripció als cursos de català del Centre de Normalització Lingüística és el comprès entre el 13 i el 15 de setembre. Els preus oscil·len entre la subvenció del 100% pel curs inicial, fins als 270€ de cost del curs per aconseguir el nivell C2.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES