IniciNoticiesEsportsL'Athletic Club Tordera Parc segueix creixent respecte la temporada anterior

L’Athletic Club Tordera Parc segueix creixent respecte la temporada anterior

14066424_1026017670829521_2537354445016927683_oL’Athletic Club Tordera Parc ja té llesta la planificació per la seva tercera temporada al món del futbol sala. Serà un curs esportiu de creixement gràcies a les noves categories de l’escoleta i prebenjamí que oferiran per primera vegada.  La resta tot seguirà igual i amb l’objectiu principal de seguir impartint la mateixa filosofia tal i com ens explicava el coordinador del club Marcos Rueda.

Rueda athletic 1

Un dels projectes estrelles de l’entitat i que segueix consolidant-se és l’equip femení de futbol sala de l’Athletic. Rueda confirma que seguirà una temporada més i que fins i tot tenen algun que altre reforç nou.

Rueda athletic 2

Marcos rueda recorda que el primer equip de l’entitat és el juvenil i que d’aquesta manera es defensa la política de tenir jugadors de la casa i de Tordera.

Rueda athletic 3

Qualsevol interessat en apuntar-se al Athletic Club Tordera Parc pot informar-se a través de la pàgina web del club o també els dilluns i dimecres al pavelló poliesportiu de l’avinguda dels Països Catalans.

ÚLTIMES NOTÍCIES