IniciNoticiesEntitatsLa plataforma Aturem la C-32 presentarà la setmana vinent un recurs contra...

La plataforma Aturem la C-32 presentarà la setmana vinent un recurs contra el projecte de traçat del perllongament

stop c-32La plataforma Aturem la C-32, que agrupa diverses entitats ecologistes de Blanes i Lloret contràries a l’ampliació d’aquesta autopista, organitzarà el pròxim 3 de setembre a Lloret de Mar un funeral simbòlic per representar el que consideren una “falta d’interès polític” per “salvar el bosc, la mobilitat a la zona i la dignitat democràtica”.

És per això que han convocat una marxa fúnebre que començarà davant de la biblioteca municipal i que requerirà als participants vestir de negre. Durant l’acció també s’explicaran els motius pels quals la setmana que ve presentaran un recurs contra el projecte de traçat que el Departament de Territori i Sostenibilitat va aprovar definitivament a finals de juliol. Un dels seus portaveus, Jordi Gaitan, explica que han “enterrat” qualsevol possibilitat d’acord amb els polítics alhora que lamenten haver d’arribar als jutjats. Volen que el jutge ordeni una suspensió cautelar per evitar que les obres comencin aquesta tardor tal com preveu el Govern.

protesta c-32 1

De moment compten amb el suport d’onze entitats que s’han adherit al recurs, entre els quals hi ha associacions de veïns, partits polítics i hotels de la zona. Continuen oberts a seguir rebent suports mentre el recurs vagi fent el seu curs.

ÚLTIMES NOTÍCIES