IniciNoticiesEsportsAquest diumenge el camp de tir al plat acull la segona tirada...

Aquest diumenge el camp de tir al plat acull la segona tirada al plat contra el càncer

tir al platAquest diumenge 4 de setembre el camp de tir al plat de Tordera acollirà la segona tirada contra el càncer, Memorial Francisco Machado. És una activitat que neix a través d’una amistat i unes inquietuds que comparteixen l’Eva Rius i l’Assumpció Saurina, dues persones que tenen com a passió el tir al plat i varen decidir que aquesta pràctica podria tenir una vessant solidària. En aquest cas van escollir l’Oncolliga com a entitat beneficiària d’aquesta cooperació. Gràcies a unes ajudes i la disponibilitat del camp de tir torderenc, finalment aquest esdeveniment bianual se celebrarà al nostre municipi aquest cap de setmana. En concret, la delegació Oncolliga Tordera serà la part que rebrà la solidaritat de l’activitat. Rius explicava al programa la teranyina de Ràdio Tordera que s’ha escollit l’equipament del nostre poble per la proximitat entre Girona i Barcelona.

Rius tirada cancer 1

Eva Rius comparteix perquè s’ha escollit la figura de Francisco Machado com a persona per fer-li el reconeixement en aquest memorial.

Rius tirada cancer 2

Durant el dissabte 3 de setembre es podrà anar a entrenar durant tot el dia i practicar la tirada de l’endemà. La jornada començarà a les 9:00h del matí del diumenge.

Qualsevol persona que vulgui participar al esdeveniment ha de tenir obligatòriament la llicència de tir

ÚLTIMES NOTÍCIES