IniciNoticiesEsportsEl CH Caldes s’emporta el segon triangular de festa major organitzat pel...

El CH Caldes s’emporta el segon triangular de festa major organitzat pel CPTordera

triangular hoqueiAquest dissabte per la tarda el pavelló de la Concòrdia va acollir el segon triangular de festa major organitzat pel Club Patí Tordera. Des de les 17:00h de la tarda fins passades les 21:00h de la nit l’stick i els patins van ser els protagonistes a la pista del parroquial. El primer partit de la tarda el van disputar els torderencs i els andorrans. Els locals van emportar-se el partit per un clar 5-1. El segon matx, el Caldes va derrotar a l’Andorra per un contundent 6-0. D’aquesta manera l’últim partit es va convertir en una final entre el CPTordera i el Caldes ja que tots dos equips havien guanyat els seus respectius enfrontaments. Els de casa en tot moment van dominar i van estar per davant al marcador. Però la falta de rodatge i el desgast de disputar un segon partit es va notar durant la segona part. Els visitants en menys de cinc minuts van empatar i es van posar per davant en el marcador fins a imposar-se per la mínima 4-5. Escoltem Sergio Alonso l’entrenador del Club Patí Tordera valorant el nivell de joc dels seus jugadors.

Alonso balanc cpt 1

La Carme Vila presidenta del Club Patí Tordera valorava positivament la organització del torneig i explicava que encara hem de donar temps al primer equip ja que només porta entrenant uns dies d’aquesta setmana.